Beyoncé Giselle Knowles-Carter, canusciuta cu 'o nomme d'arte 'e Beyoncé (Houston, 4 'e settembre 1981), è na cantante, attrice e modella 'mmerecana.

Beyoncé Knowles-Carter
Beyoncé Knowles (Denver, 22 'e aùsto 2010)
Beyoncé Knowles (Denver, 22 'e aùsto 2010)
Nazzionalità State Aunite d'Amereca
Gennere Rhythm and blues
Pop
Dance pop
Soul
Rap
Periodo 'e attività 1997 – 'n attività
Etichetta Columbia, Sony Music
Gruppe Destiny's Child
Album pubbrecate 10
Studio 5
Live 5
Sito web

DiscografiaCàgna

Album studioCàgna

  • 2003 Dangerously in Love
  • 2006 B'Day
  • 2008 I Am... Sasha Fierce
  • 2011 4

Album liveCàgna

  • 2004 - Beyoncé: Live at Wembley
  • 2007 - The Beyoncé Experience Live
  • 2009 - I Am... Yours: An Intimate Performance at Wynn Las Vegas
  • 2010 - I Am... Live in London

CuriositàCàgna

È 'a sora cuscina 'e Kelly Rowland.