Stub W.svg Chist'articulo è sulo na bozza (stub). Si ce puó ddà na mano, p’’o fà addeventà nu poco meglio, spriemme ccà. Pe' ssapé comm’’e 'a fà, guarda ncopp’’e ccunvenziune 'e Wikipedia.

Pe' ssapé quale so' tutte quant’’e stub, vaje a vedé 'a categoria stub.

Jelena Karleuša (pe sserbe Јелена Карлеуша; nate a Belgrade, 'o 17 'e aùsto d'o 1978) è na cantanta serbe.

DiscografieCàgna

  • Огледалце (1995)
  • Жените се момци (1996)
  • Вештице, виле (1997)
  • Јелена (1998)
  • Гили, гили (1999)
  • За своје године (2001)
  • Само за твоје очи (2002)
  • Магија (2005)
  • JK Revolution (2008)
  • The Diamond Collection (2009)
  • Дива (2012)